Printen in kleur voor een vast bedrag per maand.

Bespaar 30% op je kosten.

Wat wordt het … een A3- of toch een A4-machine?

Het is handig om te weten dat veel bedrijven in de praktijk maar 2% van alle prints op A3-formaat afdrukken. Geldt dat ook voor jouw organisatie? Dan is het zonde als je een A3-machine koopt of least terwijl een A4-model net zo goed voldoet. Je krijgt met een A4-model alle opties voor een veel lagere investering. Een gelijkwaardig A3-model kost namelijk ongeveer 30% meer per maand. Dat is dus snel bespaard. Bovendien hou je meer ruimte over op kantoor, omdat een A4-model een stuk kleiner is.

Klinkt dit interessant?

Dan is deze aanbieding misschien wel iets voor jou:

Een gloednieuwe A4-kleurenmultifunctional en printen in kleur vanaf 2,1 cent per afdruk.

Wat houdt de aanbieding in

Dit zijn de details:
Je least een A4 kleurenmultifunctional die 35, 40 of zelfs 50 pagina’s per minuut print. De bediening gaat via een 7 inch kleurentouchscreen of via je smartphone. Natuurlijk kunnen ook al je medewerkers tegelijkertijd gebruikmaken van deze machine en kan de printer op afstand worden beheerd. Je kunt 500 vel papier kwijt in de lade. Wij leveren er ook een onderzetkast bij, dus de machine hoeft niet op een bureau gezet te worden.

Natuurlijk is de beveiliging helemaal up-to-date. De gegevens op de harde schijf worden versleuteld, de machine controleert continu of er nog originele firmware is geïnstalleerd en bewaart en bewaakt de veiligheidscertificaten zodat alle data die op de machine staat volledig beveiligd is.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Als jij je gegevens invult nemen wij contact met je op. Samen bekijken we of deze machine een goede aanwinst voor jouw organisatie kan zijn.

    Ik heb de KYOCERA Privacy Policy gelezen en blijf graag op de hoogte van relevante Kyocera informatie.

    Akkoord