Geen tijd voor strategische HR-projecten door administratieve druk?

Eenvoudig, overzichtelijk en veilig documentbeheer voor HR-teams.

Als HR-manager ben je coach, motivator, recruiter, verandermanager, opleidingsdeskundige, strateeg. Allemaal primaire rollen in je vakgebied waar je het liefst mee bezig bent. Niet met administratieve taken, werkprocessen, beveiliging en compliance.

Delegeren in plaats van alles zelf doen
Zou het niet heerlijk zijn om een veilige digitale omgeving te hebben waar medewerkers, managers en HR-collega’s de voor hun relevante documenten en formulieren zelf kunnen gebruiken zonder jouw tussenkomst?

Veilig bewaard op één plek
Een plek waar alle personeelsdossiers centraal bewaard worden? Waar je altijd binnen een paar seconden toegang hebt tot de gewenste informatie en die voldoet aan wet- en regelgeving?Hoe werkt het?

Op een centraal, veilig platform worden alle documenten van iedere medewerker bewaard. Cv’s, belastingformulieren, certificeringen, beoordelingen, groeiplannen staat voortaan op een beveiligde doorzoekbare locatie waar bevoegde personen online of via een app toegang hebben.

Daarna gebruik je deze documenten in een geautomatiseerd proces om bijvoorbeeld sollicitatieprocedures te coördineren, beoordelingsgesprekken te documenteren of payroll uit te besteden.

Veiligheid en gegevensbescherming
Vertrouwelijke informatie blijft veilig met toegangsrechten en bewaarbeleid om te voldoen aan de AVG en andere wettelijke vereisten. Bovendien kun je een retentieperiode instellen zodat documenten, denk bijvoorbeeld aan sollicitatieformulieren, tijdig worden gewist.

Functioneringsgesprekken
Bewaak de prestaties van elke medewerker en beheer de beoordelingen.

Onboarding
Geef nieuwe medewerkers de best mogelijke start met een geautomatiseerd proces dat ervoor zorgt dat auto’s, laptops en andere apparatuur op de eerste dag beschikbaar zijn.

Offboarding
Automatiseer dit proces om ervoor te zorgen dat er niets wordt gemist.

Kwalificaties
Beheer opleidings-, certificeringsaanvragen en verlengingsherinneringen van alle medewerkers.

Rekruteren
Creëer vacatures, beheer binnenkomende cv’s, gebruik een digitaal proces om interne feedback te verzamelen.Wil je meer info?
Hieronder kun je onze whitepaper “de voordelen van documentmanagement voor HR-teams” downloaden. Hierin wordt uitgebreider ingegaan hoe een documentmanagement systeem voor HR kan werken en concrete voorbeelden van welke voordelen dit uiteindelijk oplevert.

Download ons E-book voor HR-teams

Of maak nu gebruik van ons aanbod om geheel gratis en vrijblijvend de processen voor je in kaart te brengen waarna we advies op maar kunnen geven.
Interesse? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zsm contact met je op.

  Ik heb de KYOCERA Privacy Policy gelezen.

  Akkoord  KYOCERA Document Solutions is gespecialiseerd in print-, scan- en documentoplossingen binnen het mkb.

  KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.
  Beechavenue 25
  1119 RA Schiphol-Rijk
  Tel. +31 (0)20 587 72 00
  bps@dnl.kyocera.com
  www.kyoceradocumentsolutions.nl