Wilt u ook efficiënter werken en handmatig werk automatiseren?

Wij helpen u met de inventarisatie en het plan van aanpak.

Door de jaren heen veranderen bedrijven, maar hun bedrijfsprocessen vaak niet. Veel organisaties gebruiken vandaag nog steeds dezelfde werkprocessen die ze jaren geleden hebben ingevoerd. De kans is dus groot dat er veel efficiënter gewerkt kan worden, maar waar moet je beginnen?

Laat ons onderzoeken of er winst te behalen valt.
Door een document workflow assessment in uw organisatie uit te voeren, onderzoeken wij welke analoge en handmatige processen kunnen worden geautomatiseerd. Wat uw milieu-impact is, maar ook hoe de beveiliging van de werkprocessen kan worden verbeterd. Met de invoering van de AVG is er veel veranderd en zijn de vereisten veel strenger geworden. Het is dus heel goed mogelijk dat uw huidige processen hier nog niet volledig op aansluiten.

Na afloop krijgt u van ons een plan van aanpak dat de winstgevendheid van uw organisatie verbeteren. Het uitvoeren van een document workflow assessment (ter waarde van 500 euro) bieden wij u kosteloos aan.Met een document workflow assessment krijgt u inzicht in:

  • De huidige efficiency van uw bedrijf, werknemers en processen
  • De huidige nakoming van wet- en regelgeving
  • Een beschrijving waar financieel voordeel en een betere efficiency kan worden gerealiseerd

Met het op maat gemaakte plan van aanpak weet u gelijk waar u kosten kunt besparen en verbeteringen kunt doorvoeren.

Download de informatiesheet

 

Gratis Document Workflow Assessment
Vul het formulier in voor een kosteloos assessment (eventueel op afstand) en ontdek waar in uw organisatie de efficiency verbeterd kan worden en waar u kosten kunt besparen.

    Ik heb de KYOCERA Privacy Policy gelezen.

    Akkoord