Word kosteloos sponsor van Feyenoord Basketball en help onze club!

Maak nu gebruik van dit unieke aanbod.

Meer info

Kosteloos onder de aandacht komen bij een groot en enthousiast publiek? Dan bent u bij Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball aan het juiste adres.

Maak deel uit van de Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball-familie: wij helpen uw organisatie en u steunt daarmee Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball in deze bijzondere tijden. Uiteraard beloven wij topwedstrijden en entertainment zodra het weer kan, voor u én uw klanten.

Hoe werkt het?

Onze partner IVA Groep uit Rotterdam is specialist in print- en scanoplossingen en analyseert de manier waarop u nu print in uw organisatie. Dit gratis onderzoek is gericht op besparing op de printkosten in uw bedrijf en kunnen zij 100% op afstand uitvoeren.

Na afloop krijgt u een plan van aanpak met daarin het bedrag dat u direct zou kunnen besparen. Als het plan u aanstaat, gaan zij dit uitvoeren en ontvangt u de helft van de besparing direct op uw rekening. Dit kan aardig oplopen, omdat het bedrag over de hele looptijd van het contract vooraf wordt uitgekeerd.

50% sponsorbudget
De andere helft van uw besparing ontvangt u als sponsorbudget voor het komende basketbalseizoen. Zodra het nieuwe seizoen een definitieve vorm heeft gekregen, maakt u samen met Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball een sponsorplan op maat.Zo sponsort u dus Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball, krijgt u een fantastisch promotieplan en krijgt u ook nog eens de helft van de besparing vooraf op uw rekening gestort! Meld je nu aan bij Lucas Aalders per telefoon of e-mail en ontvang alvast gratis 2 VIP-tickets.

Benieuwd hoeveel uw organisatie kan besparen?

Met een kosteloos besparingsonderzoek krijgt u inzicht in:

 • Hoe efficiënt u print met een overzicht per printer

 • Alle directe en verborgen printkosten

 • De directe besparingen


 • Alles 100% op afstand, safety first

 • No cure no pay!

Download hier een inhoudelijke beschrijving van het besparingsonderzoek

  Ik heb de Privacy Policy gelezen.

  Akkoord

  Door de uitdaging aan te gaan met IVA groep/ Kyocera hebben wij 20% weten te besparen op onze printkosten én hebben we ons printerpark gestandaardiseerd. Door de all-in serviceovereenkomst worden wij volledig ontzorgd en worden toners tijdig en automatisch toegestuurd. Bovendien is de veiligheid van onze documenten sterk verbeterd.

  Jan Hofstede (CEO), Zeeuw & Zeeuw

  Neem contact op met Lucas Aalders. Hij kan u alles vertellen over de sponsormogelijkheden van Feyenoord Basketball.

  Lucas Aalders
  Manager business club & sponsoring
  06-51012826
  sponsoring@feyenoordbasketball.nl


  IVA Groep is sinds 1985 adviseur en totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden in Rotterdam en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd en geld te besparen.

  IVA Groep
  Boompjes 390 3011 XZ Rotterdam
  010 – 433 14 00
  info@ivagroep.nl
  www.ivagroep.nl