Word kosteloos sponsor van Feyenoord Basketball en help onze club!

Maak nu gebruik van dit unieke aanbod.

   ✉ Tip een bekende

Kosteloos onder de aandacht komen bij een groot en enthousiast publiek? Dan bent u bij Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball aan het juiste adres.

Maak deel uit van de Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball-familie: wij helpen uw organisatie en u steunt daarmee Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball in deze bijzondere tijden. Uiteraard beloven wij topwedstrijden en entertainment zodra het weer kan, voor u én uw klanten.

Hoe werkt het?

Onze partner IVA Groep uit Rotterdam is specialist in print- en scanoplossingen en analyseert de manier waarop u nu print in uw organisatie. Dit gratis onderzoek is gericht op besparing op de printkosten in uw bedrijf en kunnen zij 100% op afstand uitvoeren.

Na afloop krijgt u een plan van aanpak met daarin het bedrag dat u direct zou kunnen besparen. Als het plan u aanstaat, gaan zij dit uitvoeren en ontvangt u de helft van de besparing direct op uw rekening. Dit kan aardig oplopen, omdat het bedrag over de hele looptijd van het contract vooraf wordt uitgekeerd.

50% sponsorbudget
De andere helft van uw besparing ontvangt u als sponsorbudget voor het komende basketbalseizoen. Zodra het nieuwe seizoen een definitieve vorm heeft gekregen, maakt u samen met Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball een sponsorplan op maat.Zo sponsort u dus Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball, krijgt u een fantastisch promotieplan en krijgt u ook nog eens de helft van de besparing vooraf op uw rekening gestort! Meld je nu aan via het aanmeldingsformulier en ontvang alvast gratis 2 VIP-tickets.

Benieuwd hoeveel uw organisatie kan besparen?

Met een kosteloos besparingsonderzoek krijgt u inzicht in:

 • Hoe efficiënt u print met een overzicht per printer

 • Alle directe en verborgen printkosten

 • De directe besparingen


 • Alles 100% op afstand, safety first

 • No cure no pay!


Ontvang 50% van de besparing op uw rekening en 50% als sponsorbudget!
Meld je aan en ontvang nu alvast 2 VIP-tickets.

Met wie mogen wij contact opnemen?

  Ik heb de Privacy Policy gelezen.

  Akkoord

  Door de uitdaging aan te gaan met IVA groep/ Kyocera hebben wij 20% weten te besparen op onze printkosten én hebben we ons printerpark gestandaardiseerd. Door de all-in serviceovereenkomst worden wij volledig ontzorgd en worden toners tijdig en automatisch toegestuurd. Bovendien is de veiligheid van onze documenten sterk verbeterd.

  Jan Hofstede (CEO), Zeeuw & Zeeuw

  Neem contact op met Lucas Aalders. Hij kan u alles vertellen over de sponsormogelijkheden van Feyenoord Basketball.

  Lucas Aalders
  Manager business club & sponsoring
  06-51012826
  sponsoring@feyenoordbasketball.nl


  IVA Groep is sinds 1985 adviseur en totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden in Rotterdam en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd en geld te besparen.

  IVA Groep
  Boompjes 390 3011 XZ Rotterdam
  010 – 433 14 00
  info@ivagroep.nl
  www.ivagroep.nl