Printen in kleur of zwart voor dezelfde prijs

Lucendis biedt tijdelijk, in samenwerking met Kyocera, een vast laag maandbedrag voor al uw afdrukken, ongeacht of ze kleur of zwart-wit zijn.Maak gebruik van dit unieke aanbod en bespaar aanzienlijk op uw kleurafdrukken. Welke printer past het beste bij uw organisatie? Wij adviseren u graag. Betaal fors minder voor uw kleurenafdrukken, maak perfecte kleurenafdrukken en geniet van de eenvoud van deze mooie actie.

Voorbeeld:
Neem bijvoorbeeld de onderstaande TASKalfa 406ci multifunctional. Voor 25 euro per maand koopt u een bundel van 2.500 maandelijkse afdrukken, ongeacht of dit een kleuren- of zwart-witafdruk is.

Start vanaf vandaag met besparen! Neem contact op of laat een bericht achter en we bekijken samen hoeveel u kunt besparen.Actiemodellen

TASKalfa 352ci
A4 kleurenmultifunctionalDe TASKalfa 352ci is een allround A4 printer die zeer geschikt is voor eigen gebruik, of voor kleine tot middelgrote werkgroepen. Dit model is door het compacte formaat ook erg handig voor gebruik bij een receptie. De machine kan op of onder de balie worden geplaatst en heeft een 7″touchscreen voor eenvoudige bediening.

  • Professionele printkwaliteit (1.200 x 1.200 dpi)
  • Optioneel wifi/Wifi-Direct
  • In één doorgang dubbelzijdig scannen in kleur

TASKalfa 406ci
A4 kleurenmultifunctional
De TASKalfa 406ci is de ideale A4 printer voor kleine tot middelgrote werkgroepen die verschillende soorten papier willen gebruiken zonder telkens het papier in de cassette te hoeven vervangen. De papiercapaciteit is maximaal 3.100 vel en vijf soorten media (optioneel).

  • Professionele afdrukkwaliteit (1.200 x 1.200 dpi)
  • Nieten, perforeren en mailboxen (optioneel)
  • Dubbelzijdig scannen in kleur

TASKalfa 53-serie
A3 kleurenmultifunctional

De TASKalfa 53-serie bestaat uit vijf A3-printers die allemaal een groot 10,1″ touchscreen hebben en zeer geschikt zijn voor middelgrote en grote werkgroepen. Dit model is beschikbaar in vijf modellen met verschillende printsnelheden, 25, 30, 40, 50 en 60 pagina’s per minuut. Wij adviseren u graag welke printsnelheid het beste bij uw werkzaamheden past.

  • Professionele afdrukkwaliteit (1.200 x 1.200 dpi)
  • Standaard twee laden van elk 100 vel en een handinvoer
  • In één doorgang dubbelzijdig scannen in kleur

Bekijk alle KYOCERA productspecificaties

Lucendis is al meer dan 10 jaar dé vertrouwde partner in print- en scanoplossingen.

Lucendis
Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
+31(0)40-820 00 00
info@lucendis.com
www.lucendis.com