Jouw  businessclub lidmaatschap van NAC alweer terug verdiend?!

Maak nu gebruik van dit unieke aanbod en wij gaan dit voor u realiseren.

   ✉ Tip een bekende

Onder de aandacht komen bij een groot en enthousiast publiek en genieten van een avondje voetbal en gezelligheid? Dan zijn we bij NAC aan het juiste adres!
Als trouwe supporter helpt All Office Van den Corput, powered by Kyocera, u graag mee om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Doe mee met ons onderzoek en de kans is zeer groot dat u minstens het gehele bedrag bespaart.

Hoe werkt het?

Uiteraard beginnen we met een korte kennismaking, praten we bij over onze gezamenlijke passie NAC, leggen we u graag uit wat we exact doen en luisteren we naar waar jullie tegenaan lopen.

All Office Van den Corput is specialist in print- en scanoplossingen en analyseert de manier waarop u nu print in uw organisatie. Dit gratis onderzoek is gericht op besparing op de printkosten in uw bedrijf, een verhoging van AVG compliance en security en meer digitalisatie. Indien nodig kunnen wij dit zelfs 100% op afstand uitvoeren.

Na afloop krijgt u een plan van aanpak met daarin de bevindingen, adviezen en een concreet optimalisatieplan. Natuurlijk vermelden we het nettobedrag dat u direct zou kunnen besparen waarmee u uw businessclub lidmaatschap terugverdiend. Als het plan u aanstaat, gaan we dit uitvoeren en ontvangt u de besparing direct op uw rekening. Dit kan aardig oplopen, omdat het bedrag direct over de hele looptijd van het contract vooraf wordt uitgekeerd.

Kiest u voor ons plan, dan doneren wij namens jullie een bedrag aan Playing for Succes Breda, een van de maatschappelijke doelen van NAC. Dit bedrag staat in verhouding tot de opdrachtwaarde en zullen we in het optimalisatieplan alvast benoemen.Benieuwd hoeveel uw organisatie kan besparen?

Met een kosteloos onderzoek krijgt u inzicht in:

 • Hoe efficiënt u print met een overzicht per printer

 • Alle directe en verborgen printkosten

 • De directe besparingen
 • Winst door digitalisatie
 • Verhoging AVG compliance & security


 • Alles 100% op afstand, safety first

 • No cure no pay!


Meld je nu aan via het en ontvang alvast gratis 2 VIP-tickets/ biertje/ NTB.

Met wie mogen wij contact opnemen?

  Ik heb de Privacy Policy gelezen.

  Akkoord

  Door de uitdaging aan te gaan met All Office Van den Corput / Kyocera hebben wij xx% weten te besparen op onze printkosten én hebben we ons printerpark gestandaardiseerd. Door de all-in serviceovereenkomst worden wij volledig ontzorgd en worden toners tijdig en automatisch toegestuurd. Bovendien is de veiligheid van onze documenten sterk verbeterd.

  Jan Janssen (CEO), Bedrijfsnaam

  Over All Office Van den Corput 
  Onze passie en werkwijze kenmerkt zich door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en door up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Deze eigenschappen hebben ons doen uitgroeien tot een totaalleverancier met verstand van zaken in de kantoorbranche. Wij bieden je alles om van jouw kantoor een passende en inspirerende werkomgeving te maken.

  All Office van den Corput
  Trekpot 10, 4825 BN Breda
  076 – 581 0950
  www.vandencorput.nl