All Office Van den Corput
Breda : 076-5810950
Bergen op Zoom : 0164-763444
www.vandencorput.nl 
verkoop@vandencorput.nl

Thuiswerken:
Download de ultieme handleiding voor werkgevers

Maak je bedrijfsvoering in 7 stappen klaar voor werken op afstand.

Download

Thuiswerken is hier om te blijven

Sinds COVID-19 wordt er op grote schaal thuisgewerkt.

Deze volledig andere manier van werken zal naar verwachting aanhouden; ook na COVID-19. Uit onderzoek blijkt dat 49% van de Nederlanders verwacht ook na de coronacrisis door te gaan met thuiswerken.

Om niet alleen nu maar ook op de langere termijn je medewerkers succesvol thuis te laten werken moet je een plan van aanpak hebben. Hoe zorg je voor een goede implementatie van werken op afstand?

Dat lees je in onze gratis handleiding voor werkgevers.

Download gratis!

In deze 26 pagina tellende handleiding leer je:

 • Hoe je een thuiswerkbeleid invoert

 • Hoe je thuis met cyberbeveiliging moet omgaan

 • Hoe een ideale werkruimte eruit ziet

 • Hoe je fysiek en mentaal gezond blijft

 • De beste manier om effectief te communiceren

 • Projectbeheer op afstand


Naar wie mogen we deze handleiding sturen?

  Ik heb de Privacy Policy gelezen en blijf graag op de hoogte van relevante informatie.

  Akkoord

  Waar liggen de kritieke uitdagingen bij werken op afstand?

  Waar liggen de kritieke uitdagingen bij werken op afstand?

  Nieuwe bronnen van cyberrisico’s
  Potentiële beveiligingslacunes zijn vermenigvuldigd met het aantal thuiswerkende werknemers. Externe werknemers kunnen een onvoorziene en ongecontroleerde kwetsbaarheid zijn, vooral wanneer er een zeer hoog percentage van de beroepsbevolking bij betrokken is.

  Vertrouwelijkheid
  Het vergrendelen van de computer tijdens een pauze voorkomt dat strategische plannen, persoonlijke databases of winst- en verliesrekeningen worden gezien door huisgenoten. Hierdoor wordt voorkomen dat vertrouwelijkheidsovereenkomsten van werknemers met het bedrijf en het bedrijf met belanghebbenden worden geschonden.

  Discipline en routines thuis
  Er is veel onderzoek gedaan naar het verband tussen werken op afstand en depressie, eenzaamheid en angst. Daarom is het belangrijk dat de HR-afdeling zicht houden op de gezondheid van werknemers en hen adviseert over de beste manier om het werk na de werkdag los te laten.

  Nieuwe platforms, nieuwe communicatie
  Soms zijn we blind voor elkaars stress. Met zoveel berichten is het makkelijk om iets te missen of verkeerd te begrijpen. Contextualiseren en ter zake komen zijn twee ingrediënten van effectieve communicatie via chat of e-mail.

  Projectmanagement
  Er zijn veel projectmanagementplatforms en methodes om ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden. In ieder geval is het samenstellen van een productieschema, deadlines en het aanmoedigen van  goed time management de beste manier om de efficiëntie op peil te houden.

  Excesses en defecten
  Er zijn werknemers die niet stoppen voordat de klus is geklaard. Er zijn anderen die snel afgeleid zijn, door het geblaf van de hond van de buurman of het geluid van een huisgenoot. Er zijn oplossingen voor iedereen.

  Over All Office Van Den Corput

  Onze passie en werkwijze kenmerkt zich door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en door up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Deze eigenschappen hebben ons doen uitgroeien tot een totaalleverancier met verstand van zaken in de kantoorbranche. Wij bieden je alles om van jouw kantoor een passende en inspirerende werkomgeving te maken.