DMS: digitale documenten volledig gestructureerd

Veel tijd kwijt met het zoeken van informatie?

Besteden je medewerkers ontelbare uren aan het invoeren van gegevens, zoeken naar informatie, handmatig e-mailen of rondbrengen van papieren documenten om ze vervolgens opnieuw te archiveren? Met een documentmanagementsysteem (DMS) bespaar je tijd en kosten.

Kostenbesparing door digitalisering
Met een DMS digitaliseer je gemakkelijk alle documenten. Digitalisering betekent minder kosten voor papier, printers, toners, opbergkasten en vierkante meters bedrijfsruimte. Maar je medewerkers zijn ook minder tijd kwijt met het zoeken naar documenten of informatie.

Beveiliging en AVG
Daarnaast is een DMS-systeem volledig AVG-proof. Geef medewerkers alleen toegang tot documenten en informatie die zij nodig hebben voor hun werk. En voldoe bovendien aan de eisen waar je organisatie aan moet voldoen met betrekking tot privacy (AVG), gegevensbeveiliging, auditlogs (ISO,SOX) en bewaartermijnen (AWR, BW etc.).

Lees in de whitepaper meer over DMS en AVG.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Onderzoek: hoe digitaliseren Europese managers hun organisatie.

Analoog werken is kostbaar
Het archiveren en terugvinden van papier kost niet alleen veel ruimte en is tijdrovend, het is ook duur. Elk verkeerd opgeborgen document kost je 100 euro en elk verloren document maar liefst 500 euro.

Kies voor digitalisering
Lees welke keuzes Europese managers maken bij het digitaliseren van hun organisatie. Welke zakelijke doelen en prioriteiten zij hebben en hoe zij een digitale oplossing met bijbehorende investering kiezen.

DOWNLOAD HET RAPPORT